Legyél 5 év múlva nyugdíjas

Alapanyag: "MLM az üzleti magazin"

Ez az írás nem arról szól, hogyan élhetjük túl a nyugdíjkorhatárt öt évvel, hanem arról, hogyan érheti el bárki, hogy maximum öt év alatt visszavonulhasson.
A legtöbb ember kergeti az álmait, a boldogságot, és a hangulata is attól függ, mit remél a jövőtől. Sokan úgy gondolják, majd ha nyugdíjasok lesznek, mindenre lesz idejük.
Akkor már lesz minden...

Nyugdíj


Hazánkban az aktív korosztály görcsösen kapaszkodik valamihez, amit úgy hívnak, nyugdíj.
Pedig száz évvel ezelőtt még nem ismerték ezt a fogalmat, és pár évtized múlva szintén nem fogják ismerni.
Az emberek mégis várják, hogy 40 év munka, azaz munkahelyen eltöltött idő után nyugdíjba mehessenek.
Vajon miért?
Társadalmi probléma, hogy az emberek úgy vélik, ez jár nekik.
A legrosszabb, hogy várják a nyugdíjba vonulást. Várni azt, hogy napról napra fogyjon az egyetlen véges erőforrás: az IDŐ. És amikor mindez lement, akkor döbbennek rá, hogy ez nem főpróba volt, hanem életük színes-szagos filmje, a főelőadás.

Az emberek mégis várják, hogy 40 év munka, azaz munkahelyen eltöltött idő után nyugdíjba mehessenek.

És nyugdíjasként kezdődik az igazi küzdelem.
A mai nyugdíjasok napi problémája egy végletekig lebutított élet, a dilemma, hogy csirke far-hát legyen a hónap végén vagy a villany.
Aztán jönnek a felélt vízparti nyaralók és eladott házak, amiben egy élet munkája van. És a sűrűje még most jön.
Ma már a teljes unióban kommunikálják, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer nem tartható fent.
A társadalom Európában öregszik. Az emberek egyre tovább élnek. Jobb az orvosi ellátás és javultak az életkörülmények.
Ezzel szemben, egyre kevesebb ember születik, és egyre később kezdenek el dolgozni, jutalékot fizetni.
Tehát egyre kevesebb befolyó pénzből kellene, egyre több nyugdíjat fizetni. Ez viszont épeszű emberek számára könnyen belátható, nem működik.

Tehát nem számíthatunk a nyugdíjra! Csak akkor ha megteremtjük magunknak!

A mai felgyorsult kommunikációjú világban már mindenkinek van egy képe a gondtalan életről, egy szép jachttal a francia Riviérán, egy házról Új-Zéland egyik eldugott öblében, utazásokról, boldog családi életről, az igazi deluxe életvitelről.
Olyan életről, amiben nem kap szerepet a munka. A legtöbb kezdő MLM-jelölt szeme előtt is csak ez lebeg. Fiatalon, gazdagon „nyugdíjba” menni, visszavonulni.

Nézzük, mi az, ami biztosan kell ehhez.
A legfontosabb dolog az egészségen kívül talán az, hogy legyen bevétele, hogy minden kiadását finanszírozni tudja munka nélkül. Azaz legyen anyagi biztonsága.
Magát és családját átlag feletti életszínvonalon tudja eltartani munka nélkül úgy, hogy ez az állapot élete végéig megmaradjon.
Ehhez viszont az kell, hogy a bevétele, vagy egy annak megfelelő összeg minden hónapban megjelenjen a számláján, garantálva az anyagi biztonságát és az elért életszínvonal fenntartását.

Passzív jövedelem


Ehhez elengedhetetlen, hogy olyan bevétele legyen, ami munka nélkül befolyik a kasszába minden hónapban. Ezeket nevezzük passzív jövedelemnek. Ez lehet jogdíj, bérleti díj, osztalék, életjáradék arra alkalmas befektetésekből, vagy bármi egyéb, ami passzív bevételt teremthet.

300.000.000 Forint készpénz vagy egy működő hálózat?

Vajon mi az, amit könnyebb elérni?
Azt, hogy törvényesen és napi munkával legyen száz- vagy több száz millió forintunk, vagy azt, hogy ez idő alatt felépítünk egy működő hálózatot.
Háromszázmillió Forint.
Ekkora összeg képes generálni, akkora kamatot, amiből szépen meg lehet élni havonta; nagyságrendileg 4%-os nettó kamattal számolva ez 12 millió forint évente, azaz havi 1 millió forint. Viszont tény, hogy öt év alatt ezt a pénzt nem könnyű összerakni.

Ezt biztosan így gondolja az is, aki már elérte, megteremtette, és az is, aki még dolgozik rajta.
Ehhez képest havi 1 millió forintot egy hálózatépítő a nulláról el tud érni, pár hónap alatt, ha hajlandó tenni érte.

Öt éven belül pedig egy teljesen kezdő is biztosan el tud jutni oda, ahol ez az összeg már passzív módon is rendelkezésére áll. Azaz már nem a direkt munka teremti meg ezt az összeget, hanem a hálózatban - a csapatodban - dolgozó önálló vezetők!
És ehhez még csak sok ember sem kell. Így már érdekesebb igaz? Ez már beleillik abba a manapság egyre divatosabb new age felfogásba, hogy „ma még szülőkkel élsz, holnap pedig saját házad van”. Tehát elmondhatjuk, hogy ma már az egyik legjobb és biztosan a leggyorsabb passzív jövedelmet teremtő eszköz egy jól felépített hálózat.

Duplikálódás


A hálózatnak van egy olyan tulajdonsága, ami minden más eszköznél hatékonyabbá teszi. Ez pedig a képesség a duplikálódásra. Hiszen a hálózatod működik! Ha akarod, ha nem embereket és forgalmat fognak generálni maguknak, és így neked is a munkatársaid. Egy egészséges hálózat folyamatosan képes növekedni, és bizonyos időszakonként duplázódni. Ezzel szemben a bevételarányos kiadásod egy idő után megáll, és nem tud tovább növekedni. Így a hálózat egyre több elkülöníthető pénzt termel.

5 szabály az 5 éves nyugdíjterv eléréséhez:


1. Hagyd el a komfortzónát!

Gondolom tudjátok, hogy a legtöbb ember nagyon nehezen lép ki a megszokott kis életéből, és változtat a szokásain. A legtöbb hálózatépítővel is így van ez. Pedig úgy gondolják, jó lenne, ha már holnap meglenne az az alsó vonala, ami megtermeli a passzív jövedelmét. Ki kell lépni a megszokott ritmusból, többet kell tenni az elvárható minimumnál. Nap mint nap időt és energiát kell belefektetni, nem csak mondogatni és álmodozni kell róla.

2. Dönts, és nem inogj meg!

El kell dönteni, hogy el akarod érni 5 éven belül az az állapotot, hogy vissza tudj vonulni az aktív munkától, vagy sem. Ha eldöntötted, tegyél érte, adj prioritást a célodnak. Lehet, hogy elmarad pár focimeccs a haverokkal, vagy lemaradsz a kedvenc sorozatodról, vagy hideg téli reggeleken is el kell indulnod otthonról. Soha nem inogj meg, hidd és tudd, hogy el fogod érni a célod.

3. Légy bambusz!

A bambusz növekedésének az első egy-két évben semmi látható jele nincsen a föld felszínén, mivel a növény minden energiáját a gyökérrendszer kialakítására fekteti. Végül egy hónap alatt kifejlődik, akár napi 80 – 100 centiméteres növekedéssel. Tehát ha nem látod a befektetett munkád és energiáid eredményét, ne csüggedj, jönni fog az eredmény, hiszen tudod: az energia nem vész el.

4. Készíts időtervet!

Adj konkrét időpontot visszavonulásodnak. Fontos, hogy a dátum fix legyen, mert különben hajlamos az ember a halogatásra, és a legtöbb esetben ez az oka a sikertelenségnek. A tudatalattival írásban kell szerződést kötnöd, ezért pontosan írd meg és tervezd meg azt, hogy mikor jön el a nap, amikor visszavonulhatsz.

5. Ne érts egyet a körülményekkel!

Passzív jövedelem 5 év


43 800 óra áll a rendelkezésedre, hogy elérd a célodat.
Ez öt év! 
Ne halogass, ne állj meg, mert akkor életed a meglévő kerékvágásban halad tovább.
Tudd, hogy a legjobb időben és a legjobb helyen vagy a célod eléréséhez. Ne fogadd el jelenlegi életkörülményeidet, és azt, ami körülvesz.
Lásd be, hogy ha tovább folytatod azt, amit eddig tettél, akkor pontosan ugyanarra az eredményre számíthatsz, mint eddig: csak az életnek csúfolt vegetálást folytatod tovább!

Ha ezt az 5 szabályt betartod, akkor átsoroltál a gyorsítósávba, ami a boldog, gondtalan „nyugdíjas” évek felé visz. A XXI. század legnagyobb robbanását a hálózatok hozzák és hozták. Hiszen a céltudatos emberek számára megnyitja a világot. A hálózatok pedig tökéletes alternatívát adnak arra, hogy ne 40 év munka után jöjjön 5 év „nyugdíj”, hanem 5 év munka után 40 év „nyugdíj”! Ma már minden normális hálózatban vannak passzív jövedelemből élő „nyugdíjasok” - egyre többen.

Kívánom mindenkinek, hogy legkésőbb 5 éven belül boldog hálózati „nyugdíjas” legyen! Ehhez csak annyi kell, hogy tedd meg az első lépést: töltsd ki a KÉRDŐÍVET!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése