Kapcsolat

Jó lenne még többet megtudni?

Töltsd ki az alábbi kérdőívet: ismerjük meg jobban egymást, és ismerd meg jobban ezt a lehetőséget.

A válaszadás ezen a kérdőíven költség és kötelezettségmentes, és az információkat bizalmasan kezeljük. Ez egy nagyon fontos lépés ahhoz, hogy pénzügyi stabilitást és több szabadidőt nyerj.

A kérdőívet mi fogjuk feldolgozni, értékelni, max. 3 napon belül megválaszolni és nem egy automata hírlevél-küldőtől fogsz előre megírt sablonszövegeket kapni. Talán ez a kis figyelmesség is a sikerünk egyik titka.


Neved
Telefonszámod
Skype neved
E.mail címed
Város ahol élsz
Miért szeretnél magadnak plusz jövedelmet?
Mire gondolsz, mennyi idő alatt szeretnéd mindezt elérni?
Mennyi időt szánnál hetente a munkára, amit szeretnél megkeresni?
Vállalkozó vagy?
Mikor állsz készen a munka elkezdéséhez?
Mennyi havi bevétellel lennél elégedett?
Hol találtál oldalunkra?
Voltál már MLM üzletben azelőtt?
Gondolataid, amelyeket szívesen megosztanál.
Hogyan szólíthatlak? Tegezve.
Magázva.


Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.
Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok:
A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.
Adattörlés:
A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése